e-mail парола  регистрация
  забравих?

Костови град Елена

Къщи за гости"Костови"

Къща за отдих “Костови - 1” се намира в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 12 км южно от Елена – град съхранил своя Възрожденски дух. Във селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух и три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, които допълват всички условия за една здравословна и приятна почивка.

КЪЩА "КОСТОВИ"1” е изключително подходяща за семейни и приятелски почивки и ваканции близо до природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град. В къщата могат да се настанят максимално 16 човека в общо 5 стаи. Предимството е разнообразието от 4 стаи, обзаведени със спалня и единично легло, както и 1 стая ъс две двойни легла. Всяка стая има телевизор. Гостите могат да ползват 2 общи санитарни възела на двата етажа на къщата.

На разположение на гостите в къща за отдих “Костови - 1” има кухня. Кухнята е оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна. Механа, барбекю и лятна кухня допълват общия уют на къщата. Приготвя се храна по предварителна договорка. В КЪЩАТА СЕ ПОЛЗВА БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ ! ! !

КЪЩА "КОСТОВИ" 2 се на мира на три километра от първата къща разположена сред невероятна природа с изглед към връх ЧУМЕРНА. В къщата могат да се настанят общо 9 човека в три стаи. Къщата е на два етажа на първия има обурудвана кухня и трапезария, баня и тоалетна. На втория етаж са трите спални две от които преходни. В двора има барбекю, люлка, хамак.

град Елена област Велико Търново
адрес: С.Мийковци обл.В.Търново
тел: 0878758729


Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com