e-mail парола  регистрация
  забравих?

Кузманови град Бяла Черква

Къщи Кузманови са разположени в полите на живописния Еленски балкан, само на 15 км. от възрожденското градче Елена. Село Мийковци е един от най-красивите и посещавани раьони в средна стара планина и тук можете да се насладите на красива природа, невероятн

На 2 км. от къщите се намира р. Борущица (Мийковска река) и по нея са построение барбекюта и беседки, които ви предлагат идеална възможност за излет. В селото се намира и ски писта "Мийковци", с дължина 150 метра, а ние разполагаме със ски гардероб за всички наши гости.

Къщите са с общ капацитет от 18 души, като във всяка къща могат да нощуват до 6 човека (Две спални с по две лега и 1 разтегателен диван в хола). Всяка къща е оборудвана с всичко нужно за вашата почивка - готварска печка, микровълнова, посуда и телевизор с цифрова телевизия във всяка стая. На двора има барбекю, което е предоставено за ползване за нашите гости, а желаещите могат да използват също басейн и тенис маса.

Района е екологично чист и предлага невероятни гледки към средна стара планина, има изградени еко пътеки за желаещите да се разходят сред природата. С предварителна заявка можем да организираме излет за вас и вашите приятели, а по-запалените любители на животните могат да се възползват от разходка с файтон или езда. Ние разполагаме с коне за езда от породата "Хафлингер", които са известни с добрия си нрав и това ги прави подходящи, както за деца, така и възрастни.
Цени на къща:
Една нощувка: 100лв.
Две нощувки: 160лв.
Oт 3 до 5 нощувки цената е 70 лв. на вечер.
при 5 нощувки получавате една безплатно
За резервации: Тел: 0888 897 589; 0878 911 949

град Бяла Черква област Велико Търново
адрес: село Мийковци
тел: 0888897589
web: http://www.kuzmanovi.com

Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com