e-mail парола  регистрация
  забравих?

хотел "Белведере" град Банско

Хотел “Белведере” се намира на 5 мин. от центъра на града и предлага уютна атмосфера и е аранжиран в местен стил. Състои се от две сгради, опасани с високи каменни зидове навяващи чувство за потайност и непристъпност.

Централната сграда е на 4 етажа, като на 1 етаж са разположени лоби бар и ресторант, а интериорът им е съобразен с уникалната красота и красива природа в Банско. Топлината на дървото, дървените тавани с дърворезби употребенив интериора, придават загадъчност, а многото цветя – уют и добра атмосфера.

Хотелът е от клубен тип и разполага със стаи 2 и 3 легла, малък и голям апартамент. Стандартните стаи включват душ, тоалетна, телевизор и балкон. Осигурява се room service, камериерско обслужване, фитнес, сауна и охраняем паркинг.
Семеен Хотел “Балведере” предоставя на клиентите си уют, добър стандарт и обслужване на ниво.
Посещавайки ски курорта Вие може да се насладите на уникалната и красива пророда: Зимата се насладете на белоснежната свобода като практикувате спортен туризъм: ски, сноуборд, екстремни спускатия по необработен сняг, а лятото предпочитани са: алпинизъм, риболов, преходи през планината.

Целта е туристите да имат добра възможност тук еднакво добре да съчетават ваканционния туризъм, уикенд почивките и селския туризъм.
В хотела се организират: туристическо обслужване, екскурзии, планински туризъм и алпинизъм, ски-туризъм, посещения на забележителности, национални празници и пикници. Хотел “Белведере Ви пожелава приятна почивка !

град Банско област Благоевград
адрес: ул. "Иван Михайлов" 26
тел: +359 (0)896 70 99 72, 0749 88082
web: www.bansko-belvedere.com

Апартамент

Апартамент

Апартамент

Апартамент

Апартамент

Градина

Градина

Градина

Градина

Градина

Двойна стая

Двойна стая

Двойна стая

Лоби

Механа

Ресторант

Ресторант

Хотел Белведере

Хотел Белведере

Чардак

Чардак
Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com