e-mail парола  регистрация
  забравих?

Новини

Още новини...

На Гости » Новини

Новото тракийско злато търси имане в Рила, Пирин и Родопите

novini

Собственици на къщи за гости и хотели от Източните Родопи, включени в проекта "Новото тракийско злато" на холандските природозащитни организации АРК и Авалон за развитието на нови икономически форми в Източните Родопи, основани на биоземеделието, опазването на околната среда и екотуризма търсиха "имане" между Рила, Пирин и Родопите. Те посетиха някои хотели и къщи за гости в Разлошко-Банския регион за обмяна на опит със свои колеги.
"Като извод от посещението на родопчани в долината между Рила, Пирин и Родопите отново се доказа твърдението, че развитието на даден регион като дестинация е много по-печелившо отколкото индивидуалната реклама на хотел или къща за гости. За да бъде една дестинация завършена трябва да се извърви пътя на нейното развитие, което отнема време. Затова местните хора трябва да се обединят около каузата и да имат търпението да извървят този път" сподели организаторката на тура Михаела Кирчева - координатор туризъм в "Новото тракийско злато".


Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com