e-mail парола  регистрация
  забравих?

Област

На Гости » ресторанти

  "Водопада" Бачково
В полите на Родопите, на крачка от Бачковския манастир, можете да си уловите пъстърва в басейна на водопада...
  "Салаша" Асеновград
Комплекс "Салаша" се намира по пътя за историческия паметник Асенова крепост - на 1 км от Асеновград, на 19 км от Пловдив и 180 км от София. Пътят към ресторанта е добре маркиран с указателни табели.
  "Острова " Пловдив
Ресторант Острова е един от големите и утвърдени с дългогодишни традиции в автентичната българска кухня, професионалното обслужване и, не на последно място, съчетанието между български национален интериор и рядко срещаната природа в парк „Отдих и култура”
  “При Лино” Пловдив
Ресторант “При Лино” е разположен в центъра на гр.Пловдив в сградата на бившата синагога. Необичайното му местонахождение и невероятна интериорна обстановка го правят като едно кътче от рая. Собственикът е италианец, осъществил една от мечтите си – да пре
  "Двата бряста” Асеновград
Хотел – ресторант „Двата бряста” се намира в живописния квартал на Асеновград Горни Воден. Комплекса е разположен в полите на Родопите. Отстои на 15 км. от Пловдив и на 3 км. от центъра на Асеновград.
страници: «Най-нови « » Най-стари»
Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com