e-mail парола  регистрация
  забравих?

Покана от Кючуквата къща село Баните

 

Пътешествие до "Дяволския мост"

Дяволският мост (Шейтанкюприя) е уникален паметник на пътното строителство. Според едни е строен през 1709 г., според други е по-стар. Има предположения, че е римски, други, пък твърдят, че е византийски.

хотел Кючуквата къща село Баните, област Смолян тел: 03025/2313; 0888 31 48 11
 

В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.

Хотел " Кючукова къща" е разположен на територията на с. Баните, община Баните, собственост на “КЮЧУКОВ СИЕ” ЕООД - с.Баните Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки, за провеждане на бизнес срещи, семинари, фирмени тържества.
В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.

Домакините на хотела ще Ви посрещнат винаги с усмивка и ще Ви предоставят всички необходими удобства, за да бъде пълноценна Вашата почивка.
Хотела разполага със луксозно оборудвани стаи със собствен санитарен възел, а именно с 18 двойни стаи,8 тройни стаи и 8 апартамента, уютен ресторант, в който гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - прочутия пататник, мекици, катми, качамак, чеверме и много други вкусотии. Паркинга на хотела е безплатно охраняем.
По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Дяволски мост, Резерват "Кормисош", Феноменът връх "Свобода" и други забележителности в района, както и конни походи.
Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на хотел "Кючукова къща"!

хотел Кючуквата къща

село Баните област Смолян
тел: 03025/2313; 0888 31 48 11

Атракции


ХотелаПокани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com