e-mail парола  регистрация
  забравих?

ресторант "Eмона" град Несебър

Ресторант ”Емона” е разположен на брега на морето, в югоизточната част на стария Несебър, в края на централната улица”Месамбрия”. Разполага с над двеста места, от които сто и петдесет са панорамни, с изглед към Бургаския залив и нос”Емине”.

Над сто от панорамните места на брега на морето са защитени от летните горещини и валежи с красиво оформени беседки. В ресторанта са съчетани характерните за стария Несебър древен гръцки стил и български възрожденски. Терасата е оформена с много градини с екзотични цветя, алпинариуми и басейни с течаща вода. Ресторанта е едно от най посещаваните от Вас места по нашето крайбрежие.
Ресторант “Емона” Ви предлага разнообразно меню, включващо:рибни ястия; морски деликатеси; агнешки специалитети и ястия от пилешко, свинско и телешко месо; безмесни ястия и подбрани вина-специални селекции.
Храната се приготвя по екологичен начин с дървени въглища на направеното за тази цел барбекю и чеверме.
Ресторант “Емона” е подходящ, както за групови така и за индивидуални посещения. За тази цел ресторанта разполага както с банкетни маси така и със уединени, уютни места за интимни срещи.

град Несебър област Бургас
адрес: ул."Месембрия" 41
тел: 0554 42022; GSM: 0898/667712; 0898/667713
web: www.emona-ns.com

Ресторант "Емона"

Ресторант "Емона"

Ресторант "Емона"

Ресторант "Емона"

Ресторант "Емона"

Ресторант "Емона"
Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com