e-mail парола  регистрация
  забравих?

ресторант Ресторант Смилен град Смолян

Ресторантът на Хотел Смилен разполага с 50 места. От залата и терасата се открива красива гледка към хребетите на Родопските ридове. Вечер топлината на голямата камина и родопската гостоприемност допълват романтичната атмосфера.
Винарната ни се гордее с

Романтична атмосфера, великолепна кухня и чудесна гледка към Родопите предлага ресторантът на Хотел Смилен. Интериорът му балансирано съчетава модерни удобства и елементи от традиционните родопски домове, създавайки приятно усещане за топло гостоприемство и уют, подсилвано от голямата камина в центъра на ресторанта. Ценителите на добрата кухня с удоволствие ще открият богато разнообразие от традиционни родопски специалитети, екзотични деликатеси и класически ястия от европейската кухня, които могат да комбинират с някое от 60-те специално подбрани вина от реномирани български и международни изби.

град Смолян област Смолян
адрес: ул. "Шумков камък" 9, гр. Смолян 4700
тел: 0301/65551 ; 0899/996035
web: www.hotelsmilen.com


Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com