e-mail парола  регистрация
  забравих?

ресторант "Салаша" град Асеновград

Комплекс "Салаша" се намира по пътя за историческия паметник Асенова крепост - на 1 км от Асеновград, на 19 км от Пловдив и 180 км от София. Пътят към ресторанта е добре маркиран с указателни табели.

Комплексът включва ресторант-барбекю,градина, дискотека и хотелска част. Скрит в прохладните сенки на Родопа планине, ресторантът е подходящ за горещите летни вечери. В голямата, скрита зад масивен зид градина, е разположен детски кът. Това е едно от малкото заведения, където родителите могат да се чувстват спокойни за своите деца. Просторната градина е аранжирана с вкус и богато озеленена. Особено атрактивни са вечерите от сряда до събота, когато на специална сцена гостуват известни народни изпълнители и оркестри. Изграден в старинен битов стил с всички удобства, характерни за модерен ресторант. Специалитетите на скара се приготвят директно пред клиентите.
За пълния Ви комфорт, комплексът предлага и настаняване в малка хотелска част: 4 уютни двойни стаи

град Асеновград област Пловдив
адрес: до Асенова крепост
тел: 0887 420 869, 0896 662 557
web: www.rodopiportal.com

Градина

Градина

Градина

Градина

Ресторант

Ресторант

Ресторант
Покани Къщи за гости Ресторанти Хотели Контакти Участие УебОдит Партньори
Приятели: Bulgaria Travel TV Софтуер за застрахователни брокери Маркови дрехи Bulgarian properties Порталът на котките Цветно списание за жената Нови игри Мобилните Проекти по европейски програми Майстори Приятели за твоя сайт Българската фотоагенция Магазин за фототехника R&V travel
Copyright 2007 © nagosti.com